MultiMinds (data analytics) steunt Roparun

Met het zonnig weer halen meer en meer mensen terug de loopschoenen uit de kast. De zon geeft goesting om baantjes in de natuur te lopen, en intussen geef je je lichaam de welverdiende zuurstof en work-out. Er is niets beter dan dat.

Ook in de wereld van data analytics loont het om gefocust aan de slag te gaan. Door correct te configureren kan je alle data bekijken die je nodig hebt en hieruit de juiste conclusies trekken. Je analyses kunnen je bijvoorbeeld tonen waar je klanten zich bevinden, en hoe je ze best kan bereiken. Door je analytics van data correct in te zetten zorg je voor een betere gebruikservaring voor je klanten en potentiële klanten, en kan je je budgetten efficiënter inzetten.

  • Gebruik je al Google Analytics, maar heb je nood aan begeleiding om je dashboard correct te configureren zodat je exact de antwoorden kan terugvinden die je nodig hebt?
  • Heb je binnen je bedrijf heel veel data van je klanten, en wil je directie antwoorden op specifieke data-gerelateerde vragen?
  • Zoekt je bedrijf strategisch advies over hoe correct en optimaal gebruik te maken van data?

Laat MultiMinds je adviseren, je ondersteunen en je opleiden in de juiste manier van analyseren zodat je ziet hoe je je digitale marketingacties kan optimaliseren.

MultiMinds zorgt voor:
– correcte analyse van je klantendata
– betere rapportage van je analytics
– efficiënter gebruik van je data
– hoger rendement van je marketingcampagnes
– beter bereik van jouw potentiële klanten
– hogere conversie op je website
– …

Geef ons een uurtje van je tijd en je ontdekt meteen wat we concreet voor jouw bedrijf kunnen betekenen.